verbouwing hoekwoning nijkerk

De wens is om van de woonkamer een plek te creëren, waar het gehele gezin zich fijn voelt en samen kan zijn. Een plek waar ieder zijn eigen ding kan doen, maar waar toch connectie met elkaar kan worden gemaakt. Daarnaast is er behoefte aan een meer ruimtelijker geheel, daarom willen jullie graag 1 meter uitbouwen, zodat er ook voldoende ruimte ontstaat voor de functies die wenselijk zijn.

Een ruimte creëren waar we met het gehele gezin kunnen zijn, ons eigen ding kunnen doen en toch connectie kunnen maken

Over dit project

Het project in beeld

Dit project wordt nu gerealiseerd, met 3D Visuals kun je al een prachtig realistisch beeld laten zien. Nog even geduld… Als het project af is, vind je hier de echte beelden.

Johan & Femmie

Joice heeft ons heel goed geholpen bij de inrichting van onze benedenverdieping. Ze kwam met ideeën waar we zelf nooit opgekomen waren. Ze gaf ons echt inspiratie. Haar aanpak draagt daar zeker aan bij: ze wil haar cliënten echt leren kennen en hun wensen goed begrijpen. Van daaruit is een heel mooi ontwerp ontstaan. Ook haar begeleidingen en geduld in het hele proces hebben we erg gewaardeerd.

"Ze kwam met ideeën waar we zelf nooit opgekomen waren."

Ben jij toe aan een ve(e)rfijnd interieur vol karakter dat écht bij jou en je leven past met jouw persoonlijke handtekening? Ik maak graag even kennis met je! Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Klaar voor jóuw interieur?

Volg me op Instagram

@veerfijnd_interieur

Blijf op de hoogte van mijn werk