Een interieur kan o zo mooi zijn, maar als het niet bij jou past voegt het weinig toe. Tenminste, voor jou. Want iedereen is anders en heeft een andere smaak en een andere behoefte, waardoor elk interieur anders is. Daarom leer ik je graag wat beter kennen, voordat ik begin met jouw interieurontwerp.

Niet alleen een mooi plaatje, maar een interieur dat perfect op jou aansluit

Interieur op maat

We hebben het dan niet alleen over wat jij mooi vindt en wat je smaak is, maar ook over jou als persoon; wie ben je, waar word je blij van, waar sta je voor, hoe ziet je huishouden eruit, wat zijn je hobby’s en ambities? Ben je bijvoorbeeld introvert? Dan kan het zijn dat een rode muur te intens is. 

Ook hoor ik graag meer over hoe je de plek wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een plek om samen met je gezin uitgebreid te eten, tot rust te komen en te ontspannen of om te werken. Door écht met elkaar in gesprek te gaan en de verdieping op te zoeken, krijg ik een goed beeld van je karakter, je situatie en je wensen en verwerk ik dit in een persoonlijk interieurontwerp.

Het is mijn missie om voor jou een plek te creëren waar jij écht jezelf kunt zijn. Door jouw karakter en wensen als uitgangspunt te nemen én door slim gebruik te maken van de ruimte, zorg ik voor een Veerfijnd Interieur vol karakter met jouw persoonlijke handtekening!

Voordat we aan de slag gaan met jouw interieur, wil ik je goed leren kennen. Waarnaar ben je op zoek? Wat zijn je wensen? Wat voor persoon ben jij? En hoe wil je de plek gebruiken?

Door elkaar goed te leren kennen, creëren we een sterke basis voor jouw interieur. De kennismaking is bij jou, zodat ik ook gelijk een goed beeld krijg van de plek waar het om gaat. Ook vertel ik je graag meer over mijn werkwijze, wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten.

Kennismakingsgesprek

01.

Ben je enthousiast? Super, dan ga ik aan de slag met jouw interieurontwerp! Op basis van jouw input maak ik één of meerdere moodboards om jou een goed beeld te geven van mijn ideeën. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleurencombinaties, materialen en uitstraling.

Ik probeer zo uitgebreid mogelijk te zijn om jou mee te nemen in het proces en je een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Op deze manier kun je ook zelf ervaren wat verschillende ideeën en mogelijkheden met je doen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij jou en je behoeften. 


Aan de slag

02.

Na de moodboards en het bepalen van de indeling, begint het ontwerpproces. Ik breng de kleuren, stoffen en materialen bij elkaar, maak 2D en/of 3D plattegronden, deel sfeerbeelden en een shoppinglist en maak hiervan een compleet plan. Op deze manier heb je direct een goed beeld van het voorlopige interieurontwerp.

Ook krijg je een materialenbox met de echte stalen, zodat het ontwerp al veel meer gaat leven en het karakter goed naar voren komt. Je kunt natuurlijk feedback geven, want we creëren samen dé plek die past bij jou met jouw persoonlijke handtekening.

Interieurontwerp

03.

Kun je niet wachten om van het interieurontwerp realiteit te maken? Ik help je graag en/of neem het helemaal uit handen, wat jij fijn vindt.

Als interieurontwerper werk ik regelmatig met bepaalde partijen samen en weet ik precies bij welke vakspecialisten jij moet zijn voor de juiste kleuren, stoffen en materialen. Zo weet je zeker dat jouw plek er uit komt te zien zoals we hadden bedacht.

Ook hou ik rekening met deadlines, zodat alles goed op elkaar is afgestemd en jij je hier niet mee bezig hoeft te houden.

Van ontwerp tot realisatie

04.

Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen en of ik nou alleen een interieurontwerp mag maken voor een bepaalde plek of dat ik je mag helpen met het ontwerpen en realiseren van een interieur voor je hele (nieuwbouw)woning … ik zorg voor een Veerfijnd interieur vol karakter dat precies bij jou past en waar jij echt jezelf kunt zijn!

Een veerfijnd interieur dat precies bij jou past

05.

Volgende

Mijn werkwijze: zo creëren we samen jouw droominterieur

Verfijnd staat voor mij voor kwaliteit en details. Ik wil dat je lang kunt genieten van je interieur en dat het met je meegroeit. Door een goede basis kun je met kleine aanpassingen een wereld van verschil maken en jarenlang genieten van jouw interieur.

Verfijnd

Welke keuzes maak je in je interieur? Welke accessoires passen bij je? En welke verlichting zorgt voor de juiste sfeer? Door vanuit je eigen wensen keuzes te maken, krijgt je interieur het karakter waarnaar je op zoek bent.

Vol karakter

Trends komen en gaan; van minimalisme tot aan retro … maar wat past er écht bij jou? Door mijn persoonlijke aanpak brengen we dat in beeld en creëer ik een plek die volledig op jou aansluit. Zowel op het gebied van je wensen als je karakter.

Persoonlijke aanpak

Waarom een Veerfijnd Interieur?

Ben jij toe aan een ve(e)rfijnd interieur vol karakter dat écht bij jou en je leven past met jouw persoonlijke handtekening? Ik maak graag even kennis met je! Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Klaar voor jóuw interieur?

Volg me op Instagram

@veerfijnd_interieur

Blijf op de hoogte van mijn werk