Zelf hecht ik veel waarde aan een plek waar ik volledig mezelf kan zijn en me kan terugtrekken uit alle hectiek. Want tegenwoordig zit ons leven geregeld in de 5e of 6e versnelling, met leuke en minder leuke gebeurtenissen. We moeten veel van onszelf en er wordt van alles van ons verwacht.

Het is dan fijn om een plek te hebben waar je weer even tot stilstand kunt komen, alleen of samen met je gezin. Als interieurontwerper creëer ik graag deze plek voor jou.

Hoi, ik ben Joice!

Als interieurontwerper zorg ik voor een krachtig, verfijnd en persoonlijk interieur dat volledig bij jou past

Over

Van jongs af aan heb ik de ambitie gehad om een eigen onderneming te hebben, maar waarin? Na mijn studie Fashion Business Management heb ik zeven jaar als accountmanager gewerkt in de modebranche. Vervolgens heb ik nog wat uitstappen gemaakt naar heel verschillende functies, maar niets daarvan paste echt bij mij. Het was tijd om mijn eigen pad te volgen en het roer volledig om te gooien.

Ik vond mijn passie, namelijk interieurs ontwerpen! Hierin kan ik mezelf helemaal verliezen en ik krijg er veel energie van. Na een lastige periode heb ik mezelf teruggevonden en met de keuzes die ik heb gemaakt, sta ik weer volledig in mijn kracht en is mijn droom werkelijkheid geworden. Na deze periode wist ik dat mijn man en ik een plek nodig hadden om onszelf even terug te kunnen trekken. Toen ik in verwachting was van ons tweede kindje maakte ik hier werk van en hebben wij de zolder verbouwd en deze plek gerealiseerd.

Tijd om het roer om te gooien

Tijdens de verbouwing merkte ik hoe belangrijk het is dat je weet wat je voor ogen hebt en dat je een goede basis legt. Want tijdens zo’n proces heeft een vakman echt geen idee hoe jij over iets denkt als dat niet duidelijk is gecommuniceerd. Dus wat voor moois jij ook hebt bedacht, als dit niet duidelijk is voor de ander creëer je geen goede basis en bestaat de kans dat je niet blij wordt van het eindresultaat.

Door een goed beeld te krijgen van wat die basis dan moet zijn, wil ik je graag leren kennen. Niet alleen een kennismaking, maar écht met elkaar in gesprek gaan. Wie ben jij? Wat voor persoonlijkheid heb je? Waar word je blij van? Heb je een heel veeleisende baan en ook nog eens een druk gezinsleven? Wil je juist een plek voor jezelf? Of houd je van koken en gezellig eten met vrienden? Maar ook: welke functies heeft de ruimte, hoe kunnen we de ruimte optimaal benutten, zijn er bestaande meubels mogelijk of is maatwerk de beste optie? Om al deze input goed te verwerken, ga ik samen het ontwerpproces aan en ontstaat er een doordacht en karaktervol interieur dat volledig past bij jou.

Het is mijn missie om voor jou een plek te creëren waar jij écht jezelf kunt zijn. Door jouw karakter en wensen als uitgangspunt te nemen én door slim gebruik te maken van de ruimte, zorg ik voor een Veerfijnd Interieur vol karakter met jouw persoonlijke handtekening!

Mijn missie

Persoonlijk / Verfijnd / Krachtig / Karakter / Balans / Doordacht

Veerfijnd Interieur staat voor ...

Wil jij meer dan gewoon een mooi interieur? Wil je een plek waar jij volledig jezelf kunt zijn? Weet je niet zo goed wat je wilt? Of voelt je huidige interieur niet als ‘jij’?

Ik creëer graag een plek die precies bij jou past. Neem vrijblijvend contact met mij op om even kennis te maken.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? 

Volg me op Instagram

@veerfijnd_interieur

Blijf op de hoogte van mijn werk